Kula Gazetesi

Başkan Tosun’un Hayatını Kaybeden Annesi Toprağa Verildi

134 views
07 Ocak 2024 - 16:09
Başkan Tosun’un Hayatını Kaybeden Annesi Toprağa Verildi
( bant 1

Başkan Tosun’un Hayatını Kaybeden Annesi Toprağa Verildi

 

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’un hayatını kaybeden annesi Naime Tosun, Kula ilçesinde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

 

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’un annesi Naime Tosun(90), bir süredir tedavi gördüğü hastane de hayatını kaybetti. Merhume Naime Tosun için Akgün mahallesinde bulunan evinin önünden ailesi ve yakınlarından helallik alınarak ikindi namazına müteakip Süleyman Şah Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazına, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Milliyetçi Hareket Partisi Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü,Ak Parti İlçe Başkanı Eyüp Yavuz Aşkın, MHP İlçe Başkanı Nazım Baytok, Kula Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Celal Gurur, Kula Belediyesi eski Başkanlarından Halil Gülcü ve Selim Aşkın, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Palabıyık, Selendi Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Akkoç, Ülkü Ocakları Kula İlçe Başkanı Süleyman Dokuzlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları ve Daire Başkanları, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, STK Başkanları ve yöneticileri ile merhumenin ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ