Kula Gazetesi

Seçime Sayılı Günler Kala Hüseyin Tosun’a Flaş Destek

124 views
28 Mart 2024 - 22:36
Seçime Sayılı Günler Kala Hüseyin Tosun’a Flaş Destek
( bant 1

Seçime Sayılı Günler Kala Hüseyin Tosun’a Flaş Destek!

31 mart yerel seçimlerine az bir süre kala, Cumhur İttifakı Kula’da emniyet kayıtlarına göre 8 bin kişinin katıldığı büyük bir mitingle gövde gösterisi yaptı.

Cumhur İttifakı Kula Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tosun’un proje tanıtımı ve Cumhur İttifakı Belediye Meclis üyesi adaylarının tanıtımı içim miting düzenlendi. Mitinge 66. Hükümet Gençlik ve Spor Bakanı Ak Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Kasapoğlu’nun katılımıyla coşkunun tavan yaptığı alanda sürpriz bir gelişme yaşandı. Yakın zamanda partisinden istifa eden önceki İyi Parti Kula İlçe Başkanı Mehmet Yurt ve Memleket Partisi Kula İlçe Başkanı Nazır Yaşar, kalabalık bir heyetle mitinge katılarak Başkan Adayı Hüseyin Tosun’a desteklerini açıkladılar. Başkan Adayı Hüseyin Tosun’da bu jeste karşılık vererek Kula’da siyasi arenanın genç, çalışkan ve dinamik yüzleri olan Başkanlar Mehmet Yurt ve Nazır Yaşar’ı sahneye davet ederek Ak Parti İlçe Başkanı Eyüp Yavuz Aşkın, MHP İlçe Başkanı Nazım Baytok ile birlikte el ele verdiği birlik ve beraberlik görüntüsü alandaki kalabalık tarafından uzun süre alkışlandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ