Kula Gazetesi

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

3. Etap Kula TOKİ için İhale Tarihi belli oldu!

3. Etap Kula TOKİ için İhale Tarihi belli oldu!
244 views
10 Ocak 2023 - 8:41

Kula’ya 633 konut daha yapılacak

Çevre, Şehircilik İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 3. Etap Kula Toplu Konut projesi için ihale tarihi ve konut sayısı duyuruldu.

TOKİ’nin resmi web sitesinde yer alan ihale ilan bilgilerine göre, 3. Etap Kula TOKİ projesi’nin konut sayısı 500’den 633’e yükseldi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’un geçtiğimiz günlerde ihale safhasında konut sayısının arttırılacağı müjdesi vatandaşlar tarafından büyük heyecan ve ilgi uyandırmıştı. TOKİ’nin resmi ilanında verilen detaylara göre, Kula’da 3. etabı yapılacak toplu konut projesinde 633 adet yeni konutun yanı sıra 8 dükkanda bulunuyor. 7 Şubat 2023 tarihinde Ankara’da yapılacak ihale ilanında yer alan detaylara göre, TOKİ’nin 3. etap Kula projesinin yer tesliminden itibaren 500 takvim gününde tamamlanması planlanıyor.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, sosyal medyadan yaptığı yazılı açıklamada şunları ifade etti; “Cumhurbaşkanlığımızın başlattığı “İlk Evim, İlk İşyerim” projesiyle Toplu Konut İdaresi Başkanlığına, Kula Belediyemizce yapılan girişim, tüm altlık ve çalışmaların hazırlığıyla Kula halkımızın yoğun talepleriyle kabul edilen müracaatımız neticesinde 250 Bin sosyal konut projesi kapsamında ilçemize; 3. Etap 500 daire olarak açıklanan ancak ihaleye 633 Konut olarak çıkmasıyla, hemşerilerimize vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu taşıyoruz, Kula’mıza hayırlı olsun. Bu projeye vesile olan ve son derece önem veren, halkımız adına çok yararlı ve faydalı bu kampanyayı başlatan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, MHP Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve TOKİ Başkanlığımıza teşekkür ederim.” dedi.

# TAKIMLAR O AV P

KULA GAZETESİ