Kula Gazetesi

Ergün’den Özel’e Beyaz Fil Tokadı Yalanı Ortaya Çıktı

241 views
24 Mart 2024 - 15:46
Ergün’den Özel’e Beyaz Fil Tokadı Yalanı Ortaya Çıktı
( bant 1

 

“Meydanda Söylediklerini İspat Etmeye Davet Ediyorum”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Cumhur İttifakı adayı Cengiz Ergün Alaybey’de yapılan Açıkhava Toplantısında vatandaşlarla buluştu. Ergün yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Manisa Mitinginde Beyaz Fil ile ilgili yaptığı söyleme tokat gibi cevap verdi.

“İspatlamazsan Müfterisin”

Ergün yaptığı konuşmada şunları söyledi; Bugün mitingde yalanlara devam edilmiş. Bu meydanda söylediklerini ispat etmeye davet ediyorum. Beyazfil binasını ağzına dolamış. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak orayı SGK’dan almışız, sonra bir müteahhite satmışız. Bu kadarına da pes. 2014 Ağustos ayında SGK tarafından o bina Ankara’dan SGK tarafından satıldı. Özgür Özel bunu bilmiyorsan iyi öğren önce, eğer bunu ispat edemezsen seni müfteri ilan ediyorum” dedi.

“2019’da neden karşıma çıkmadın?”

Bugün Manisa’da hangi hale düştüklerini tüm Manisa gördü. 2009 yılında Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı olarak karşımdaydı. Birinci dersi karşımda aldı. 2014 yılında yine aday olarak karşımdaydı. 2019’da neden cesaret edip benim karşıma çıkamadın ey Özgür Özel? dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ