Kula Gazetesi

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Başkan Tosun’dan Miraç Kandili Mesajı

Başkan Tosun’dan Miraç Kandili Mesajı
156 views
17 Åžubat 2023 - 7:28

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Tosun mesajında Miraç Kandili’nin, Alemlere rahmet ve insanlığın kurtuluşu için gönderilen Sevgili Peygamberimizin (S.A.V) gerçekleştirdiği mukaddes ve manevi yolculuk olduğunu belirtti.

Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Kula Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Tosun; “Miraç Kandili Allah’ın insanlara lütuf ve inayetinin bol bol ihsan edildiÄŸi özel bir gecedir. Miracın özünde her türlü kötülükten arınma, insanlığın yararına deÄŸerler üretme, fedakârlık, yüce mertebelere eriÅŸmek vardır. Hassas dönemlerden geçtiÄŸimiz ve hepimizin yüreÄŸinde derin yaralar açan, asrın en büyük deprem felaketine tanıklık ettiÄŸimiz ÅŸu günleri Rabbim, Miraç hürmetine, daha kolay atlatmamızı nasip eylesin. Bu vesileyle de baÅŸta Kulalı hemÅŸehrilerimizin ve tüm Ä°slam âleminin Miraç Kandili’ni tebrik ediyorum. Depremde hayatlarını kaybeden her insanımıza, her kardeÅŸimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve baÅŸsaÄŸlığı, halen tedavi altında bulunan kardeÅŸlerimize de ÅŸifalar diliyorum. Allah, her türlü afet ve musibetten ülkemizi esirgesin, milletimizi ve insanlığı korusun, hepimizin yar ve yardımcısı olsun.” ifadelerini kullandı.

# TAKIMLAR O AV P

KULA GAZETESÄ°