Kula Gazetesi

Kula’da binlerce Cumhur İttifakı sevdalısı mitinge katıldı

235 views
28 Mart 2024 - 23:08
Kula’da binlerce Cumhur İttifakı sevdalısı mitinge katıldı
( bant 1

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Kula Kent Meydanında gerçekleştirilen Cumhur İttifakı mitingine binlerce Kulalı katım sağladı.

Yunus Emre Kent Meydanında gerçekleştirilen mitinge 66. Dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Mevcut Kula Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tosun, AK Parti İlçe Başkanı Eyüp Uavuz Aşkın, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Nazım Baytok, Belediye Meclis Üyeleri, parti yöneticileri katıldı.

İki dönemdir Belediye Başkanlığı görevini sürdüren ve 31 Mart yerel seçimlerinde aday gösterilen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, meydana toplanan yaklaşık 8 Bin kişiye hitabında, Kula’nın değişen ve gelişen bir kent yaptıklarını ve yeniden seçildiklerinde şahlalanan ve Ege Bölgesinin gözdesi bir kent haline geleceğinin altını çizdi.

Başkan Tosun konuşmasında, “10 yıldan bu yana yaptıklarımız orda. Cumhur İttifakının gücüyle bu süre zarfında Kula’ya bölgede olmayan yatırımları ve altyapı hizmetlerini kazandırdık. Bu yatırımların bu gün yapılmaya kalkıldığında toplam bedeli yaklaşıl 7 Milyar Türk Lirası seviyesindedir. Bundan sonrada istihdam odaklı çalışmalarımıza hız verirken, sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarımızın yanında olacağız. Üreten her kesin desteklenmesi amacıyla hazırladığımız projelerimizin yanında, vizyon projeler ile kent ekonomisine katkı sağlayacağız. 2024 yılı içerisinde tamamlayacağımız, Kula’nın kader projesi Organize Sanayi Bölgesinde ilk binalar yükselecek ve kurulacak fabrikalarda işçi alımları başlayacak. İnşaatları bitme noktasına gelen tekstil fabrikalarında da işçi lımlarının yapılmasının ardından Kula’da istihdam noktasında sıkıntı kalmayacak. Bu akşam Kula tarihi bir olayı yaşamaktadır. 160 Milyon bedelle yapımı tamamlanan ve ilk hattını gerçekleştirdiğimiz jeotermal teknolojik seradan ilk ihracat tırımız yola çıktı. Kula artık kabuklarını kırmış ve dünyaya açılmıştır. Sizlerin desteği sayesinde Kula gelişmeye büyümeye ve şahlanışa geçmeye devam edecektir. Meydanı doldurduğunuz, bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Var olun inşallah.” Diye konuştu.

66 dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ise mitinde istikrarın önemini ve yapımı devam eden, yapılacak olan projeleri devamın Kula için önemli olduğuna vurgu yaptı.

Kasapoğlu konuşmasında, Kula Türkiye yüzyılının parlayan ilçesi olmaya devam edecek. Yapılan yatırımlar sayesine önemli bir potansiyele ulaştı. Gelecek dönemde Cumhur İttifakına vereceğiniz destek sayesinde yatırımların hızla devam edeceğini belirtti. 31 Mart yerel seçimlerinde Manisa’da Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e, Kula’da da Başkan Hüseyin Tosun’a tam destek istedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ