Kula Gazetesi

Kula’da büyük konut projesi için geri sayım başladı

616 views
08 Eylül 2022 - 18:56
Kula’da büyük konut projesi için geri sayım başladı
( bant 1

𝐂𝐮𝐦𝐡𝐮𝐫𝐛𝐚ş𝐤𝐚𝐧ı𝐦ı𝐳ı𝐧 𝐌ü𝐣𝐝𝐞𝐥𝐢 𝐇𝐚𝐛𝐞𝐫𝐥𝐞𝐫𝐢𝐲𝐥𝐞 𝐂𝐮𝐦𝐡𝐮𝐫𝐢𝐲𝐞𝐭 𝐓𝐚𝐫𝐢𝐡𝐢𝐦𝐢𝐳𝐢𝐧 𝐄𝐧 𝐁ü𝐲ü𝐤 𝐒𝐨𝐬𝐲𝐚𝐥 𝐊𝐨𝐧𝐮𝐭 𝐏𝐫𝐨𝐣𝐞𝐬𝐢𝐧𝐢𝐧 𝐊𝐮𝐥𝐚’𝐦ı𝐳𝐚 𝐝𝐚 𝐲𝐚𝐩ı𝐥𝐚𝐫𝐚𝐤 𝐊𝐮𝐥𝐚𝐥ı 𝐕𝐚𝐭𝐚𝐧𝐝𝐚ş𝐥𝐚𝐫ı𝐦ı𝐳𝐚 𝐒𝐮𝐧𝐮𝐥𝐚𝐜𝐚ğı𝐧ı𝐧 𝐌ü𝐣𝐝𝐞𝐬𝐢 𝐢ç𝐢𝐧 𝐆ü𝐧 𝐒𝐚𝐲ı𝐲𝐨𝐫𝐮𝐳!

İlçemiz Bey mahallesi Yakabağ mevkiinde toplam bin konut kapasiteli 325 dönümlük arazi üzerine 2020 yılının Kasım ayında başlayan 304 daireli TOKİ konutları hak sahiplerine teslim edilmek için gün sayıyor. Vatandaşlarımızdan gelen talepler, ilçemizin konut ihtiyacını göz önünde bulundurarak Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından 13 Eylül’de açıklanması beklenen Cumhuriyet tarihimizin en büyük sosyal konut projesi kapsamında hükümetimizin iradesi, Cumhur İttifakımızın gücü ile Kula’mıza 3. Etap TOKİ Konutları kazandırılması müjdesini dört gözle bekliyoruz. Bu doğrultuda süreci titizlikle takip ederek Ankara ile kurduğumuz temaslara birlikte Kula Belediyesi olarak TOKİ için ayırdığımız bin konutluk arazide 38 bloklu 642 konut, 8 ticarethane, ibadethane ve sosyal alanların içinde olduğu Kula 3. Etap Toplu Konut Projesi için Belediyemizin teknik personellerinin kısa zamanda yoğun çalışmalarıyla arsaların belirlenmesi, imar planlarının uygulanması, fiziki yolların açılması ve tüm teknik plan, proje ve altlıkların hazır olduğunu ve ilgili taleplerimizi arz ettik. Kula’mızın da yararlanmasını beklediğimiz TOKİ tarafından sosyal konutlarının yapımı 19 Ekim 2022 tarihinde ihaleye çıkarılması hedefleniyor.

Dar gelirli vatandaşlarımızı konut sahibi yapmayı hedefleyen Sosyal Konut projesinin mimarı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a müteşekkiriz. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum’a, hemşerimiz Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Cumhur İttifakı Manisa Milletvekillerimize de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ