Kula Gazetesi

Selahattin Emrem, Esnaf ve Sanatkârlar Odasına adaylığını açıkladı

917 views
26 Aralık 2021 - 10:27
Selahattin Emrem, Esnaf ve Sanatkârlar Odasına adaylığını açıkladı
( bant 1

Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte adaylık süreci de başladı.

Selahattin Emrem, Egemen dinlenme tesislerinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte verdiği kahvaltıyla resmen adaylık sürecinin başladığını ilan etti.

Başkan Adayı Emrem toplantıda, Amacımız, Esnafımız ile Kurum ve Kuruluşlar arasında köprü kurmak, zor zamanlardan geçen esnaf kardeşlerimizin dertlerini bir nebze olsun çare üretebilmek olduğunu belirtti.

Emrem konuşmasında şunlara yer verdi, “Değerli basın mensupları ve yönetim kurulu üyelerimiz

Davetimize icabet ederek, bizleri onurlandırdınız, sevindirdiniz. Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır.

Burada toplanmamızın sebebi vesilesi; Esnaf ve Sanatkârlar Odasının yönetimine talip olduğumuzu kamuoyuyla paylaşmaktır.

Çok kıymetli kardeşlerim

Bu yola baş koymamızın ve çıkmamızın mimarı olan ve bizlere gelecek seçimlerde aday olmayacağını beyan eden Sayın Aytekin Şadan’dır.

Kendisi, bu dönem için aday olmayacağını bizlere yönetim kurulu toplantısında beyan etmiş ve şahsıma Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına hazırlanmamı bizzat kendisi söylemiştir.

Bu sebepten dolayı siz değerli yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Esnaf ve Sanatkârlar Odasının yönetimine talip olarak bu yola çıkıyoruz.

Amacımız, Esnafımız ile Kurum ve Kuruluşlar arasında köprü kurmak, zor zamanlardan geçen esnaf kardeşlerimizin dertlerini bir nebze olsun çare üretebilmektir.

Esnaf yada vatandaşın siyasi kimlikleri ve destekledikleri oluşumlar bizler için belirleyici bir kriter değildir. Bizim için belirleyici kriter esnafımızın sorun ve sıkıntılarının çözüme kavuşturulması, yapılması gerekenlerin yapılması, atılması gereken adımların atılmasıdır.

Yönetimine talip olduğumuz Esnaf ve Sanatkârlar Odası’ndaki asıl amacımız, esnafına sahip çıkan, esnafı için çalışan ve mücadele eden bir oda olarak çalışmaktır.

Ayrıştıran, Öteleyen, kavga ettiren değil, birleştiren, kuvvetlendiren ve Kula’ya değer katan bir Esnaf ve Sanatkârlar Odası için el ele hep birlikte çalışmaya esnaf kardeşlerim ile birlikte yönetmeye aday oluyoruz.

Çok değerli yönetim kurulu üyelerimi ve basınımızın güzide temsilcileri, katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.” diye konuştu.

15 Ocak 2022’de yapılacak olan ilk oturumda 3/2 çoğunluk sağlanamazsa 23 Ocak 2022 tarihinde ikinci oturumda oylama yapılacak ve Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanını esnaf seçmiş olacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ