Kula Gazetesi

Başkan Tosun’un, 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

97 views
17 Mart 2024 - 10:57
Başkan Tosun’un, 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
( bant 1

Başkan Tosun’un, 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümü ve 18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümü ve 18 Mart Şehitler Günü münasebetiyle yayımladığı mesajında, Türk Milletinin, birlik ve beraberliğe, özgürlük ve bağımsızlığa olan inancıyla tüm olumsuzluklar ve imkansızlıklar içinde Çanakkale’de büyük bir direniş göstererek, donanım ve imkan bakımından kendisinden kat kat üstün olan ülkelere karşı önemli bir zafer kazandığını belirten Başkan Tosun; “109 yıl önce atalarımızın bağımsızlık ve istiklal ruhu ile bin bir zorluklar içinde savaşarak sonunda zaferle taçlandırdığı Çanakkale Zaferi’ni o günkü heyecanı ve coşkusu içerisindeyiz. Gelecek nesillerimize de bayrak, vatan ve birlik beraberlik duygusunu aşılamalıyız. Aşılamalıyız ki Türk Milleti ve onun bağrından çıkan kahraman askerlerimiz, dün nasıl ki Çanakkale’de ülkesine, milletine ve vatan topraklarına karşı yönelen tehditleri bertaraf ettiyse bu gün de aynı şekilde her tür tehlikeyi ve tehdidi yok edebilecek güç ve kararlılıkta olsun. Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Zaferi’mizin 109. yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi saygıyla ve rahmetle anıyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ