Kula Gazetesi

Cengiz Ergün, Kula ve Selendi’nin Muhtarlarıyla İftarda Buluştu

335 views
16 Mart 2024 - 21:12
Cengiz Ergün, Kula ve Selendi’nin Muhtarlarıyla İftarda Buluştu
( bant 1

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kula ve Selendi’nin Mahalle Muhtarları ile İftar’da buluştu.

Milliyetçi Hareket Partisi 17. Büyük Kurultayı’na katılmak üzere Ankara’ya hareket eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kula ilçesinde mola vererek Kula ve Selendi ilçelerinin mahalle muhtarlarıyla iftarda bir araya geldi. İftar programına Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Selendi Belediye Başkanı Eczacı Nurullah Savaş, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı ile AK Parti ve MHP’nin Kula ve Selendi ilçe teşkilatları da katıldı.

İftar’ın ardından muhtarlara hitap eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, seçimlere az bir süre kala birlik ve beraberlik içerisinde 31 Mart günü Manisa’nın tümünde bir demokrasi şöleni yaşanacağını ifade etti. Başkan Ergün, Kula ve Selendi’nin kendisinde özel bir yeri olduğunu belirterek Manisa, Büyükşehir statüsünü kazandığında hizmet doğudan başlar parolasıyla Hüseyin ve Nurullah Başkanlarımızla birlikte Manisa’da Büyükşehir yatırımlarını bu iki ilçemizden başlattık. Yeni dönemde daha güçlü bir şekilde devam eden ve projelendirdiğimiz tüm çalışmaları gerçekleştirme hedefi ve gayretiyle tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ