Kula Gazetesi

YENİDEN REFAH PARTİSİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYINI BELİRLEDİ

355 views
23 Aralık 2023 - 6:51
YENİDEN REFAH PARTİSİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYINI BELİRLEDİ
( bant 1

Yeniden Refah Partisi Kula İlçesinde Belediye Başkan Adayını Belirledi.

 

Manisa merkez ve 18 ilçede yerel seçimlere kendi adayı ve parti logosu ile katılan Yeniden Refah Partisi Kula ilçesinde belediye başkan adayını belirledi. Yapılan açıklamada: “Temayül yoklaması genel başkan yardımcısı sayın Naim Öztürk katılımıyla il başkanımız sayın Hakan Lalebaş’ın talebi üzerine Yeniden Refah Partisi Kula ilçe başkanı CELAL GURUR ilçe belediye başkan adayı olarak belirlendi.  ilçe başkanlığı  görevine teşkilat başkanı Mecit Erenni görevlendirildi.” denildi.

Başkan Adayı Celal Gurur: “Partimiz ve il başkanlığımızın taktirleri ile Kula Belediye Başkanı Adaylığına talip olduk. İnşallah partimiz ve davamız için güzel bir sonuca varmak için seçim çalışmalarımıza son sürat devam edeceğiz. Bizler genel başkanımız Sayın Fatih Erbakan Beyefendinin, İl Başkanımız Sayın Hakan Lalebaş’ın taktirleri ile çıktığımız bu yolda partili kardeşlerimiz abilerimiz ile bu yolda canla başla mücadele edip çalışacağız inşallah partimizi başarıyla temsil edeceğiz. Buradan Tüm Kula’lı hemşerilerizi sevgi, saygı, muhabbet ve hürmetle selamlıyorum. Allaha Emanet Olun.” diye konuştu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ