Kula Gazetesi

Yeniden Refah Partisi Kula İlçe Teşkilatı, İl başkanı Lalebaş’ın katılımıyla Toplandı

282 views
12 Aralık 2023 - 16:46
Yeniden Refah Partisi Kula İlçe Teşkilatı, İl başkanı Lalebaş’ın katılımıyla Toplandı
( bant 1

 

Parti teşkilatı aralık ayı ilçe divan toplantısını il Başkanı Hakan Lalebaş , ilçe Başkanı Celal Gurur , Eğitim Başkanı Ahmet Arslan başkanlığında yönetim kurulu üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirdi.

 

Toplantı hakkında açıklama yapan İlçe Başkanı Celal Gurur “yaklaşan yerel seçimleri ele alarak yapılacak olan çalışmalar hakkında yol haritası çıkardık. Yerel seçimlerde partimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bugün patiye yeni katılan üyelerimize rozetlerini taktık.  Partimize yeni katılan ve ilçe teşkilatında yeni görev alan partili kardeşlerime ve bizleri bugün yalnız bırakmayan İl Başkanımız Sayın Hakan Lalebaş a çok teşekkür ederim, divanda alınan kararların hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ