Kula Gazetesi

Necdet Türk, başvurusunu yaptı: Alaşehir’e MHP’den iddialı aday adayı

545 views
12 Aralık 2023 - 16:23
Necdet Türk, başvurusunu yaptı: Alaşehir’e MHP’den iddialı aday adayı
( bant 1

Necdet Türk, başvurusunu yaptı:
Alaşehir’e MHP’den iddialı aday adayı

Alaşehir Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk oda başkanlığı görevinden ayrılarak, MHP’den Alaşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

Tarım başta olmak üzere birçok alanda önemli projelerle yola çıkan Necdet Türk başvuru dilekçesini MHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a taktim eden Türk’e, Genel Merkez ziyaretinde MHP MYK Üyesi ve Uçak Kardeşler Firması sahibi Ali Uçak ve MHP İlçe Başkanı Av. Alperen Altıoğlu’da eşlik etti.

Alaşehir Ziraat Odası Başkanlığı’nı 17 yıldır başarıyla sürdüren; daha önce 3 dönem muhtarlık, 3 yıl MHP Alaşehir İlçe Başkanlığı ve 6 yıl Alaşehir Sulama Birliği Başkanlığı yapan Necdet Türk, MHP’den Alaşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

Alaşehir heyeti, aday adaylığı başvurusunun ardından MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’yi ve Genel Başkan Yardımcılarını da makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ