Kula Gazetesi

Kula Heyeti, Başkan Ergün’ü Ziyaret Etti

136 views
14 Kasım 2023 - 16:28
Kula Heyeti, Başkan Ergün’ü Ziyaret Etti
( bant 1

Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve beraberindeki meclis üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve beraberindeki meclis üyelerini makamında ağırladı. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü de yer aldı. Başkan Cengiz Ergün, ziyarette Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir’e Manisa CBÜ akademisyenleri tarafından hazırlanan ‘Yüzüncü Yılında Milli Mücadele Döneminde Manisa’ isimli 4 ciltlik kitap serisini hediye etti. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi tarafından Kula’ya kazandırılacak yatırımlar üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ