Kula Gazetesi

Kula, Milli Ağaçlandırma gününde 1500 fidan dikti

145 views
11 Kasım 2023 - 12:31
Kula, Milli Ağaçlandırma gününde 1500 fidan dikti
( bant 1

Manisa’nın Kula ilçesinde 11 Kasın Milli Ağaçlandırma gününde yüzlerce fidan toprakla buluştu.
Temmuz ayında yanan alanda Kula Orman İşletme Şefliği tarafından hazırlanan alanda 1500 fidan toprakla buluştu.

Hacıtufan Mahallesinde geçtiğimiz temmuz ayında yanan alanda geçekleştirilen etkinlikte konuşan Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, “5.sini gerçekleştirdiğimiz but güzel günde bu anlamlı yerde çok güzel bir etkinliğe hep birlikte imza atmak üzereyiz. 100. Yıl Cumhuriyet hatıra ormanı olarak ağaçlandıracağımız bu alan, yaz aylarında talihsiz bir şekilde yanmıştı. Yeniden yeşillendirerek Şah Edebali’nin dediği gibi ‘Durmak yorulmak yok, işimiz çok, vakit az’ diyerek bu alanda ağaçlandırma çalışması yapacağız.” diye konuştu.

Ailesi ile birlikte milli ağaçlandırma etkinliğine katılan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ise konuşmasında, bu gün burada geleceğe esef olmak, gelecek nesillere yeşil bir dünya bırakmak için toplandık. İçtiğimiz su, aldığımız nefesin temiz ve kaliteli olması ormanlar sayesinde. Bu nedenle fidanları toprakla buluşturalım ki yarınla yeşil bir dünya bırakmalıyız ifadelerine yer verdi.

Kula Orman İşletme Şefi Veli kılıç ise katılımdan ve fidan dikim etkinliğinin bu denli sahip çıkılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

350 kişinin katıldığı etkinlikte orman işletme şefliği pilav ikramı yapıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ