Kula Gazetesi

Yenilenen Kula İlçe Stadı’nda İlk Maç Heyecanı

109 views
04 Kasım 2023 - 0:06
Yenilenen Kula İlçe Stadı’nda İlk Maç Heyecanı
( bant 1

Yenilenen Kula İlçe Stadı’nda İlk Maç Heyecanı

Manisa Süper Amatör Lig’de mücadele eden Kula Belediyespor, yenilenen Kula 4 Eylül Şehitler Stadı’nda pazar günü saat 16.00’da Selendi Belediyespor ile karşılaşacak.

 

Manisa Süper Amatör Ligi C Grubunda mücadele eden Kula Belediyespor, 2023-24 Ali Kaya sezonunun ilk haftasında Selendi Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. 1000 kişilik trübünü, 4’lü soyunma odası, hakem ve antrenör odaları, idari ofisler, sporcular için spor salonu, zemini, aydınlatma direkleri ve çevre düzenlemeleri ile baştan aşağıya yenilenen Kula 4 Eylül Şehitler Stadı’nda oynanacak olan ilk resmi müsabaka, pazar günü saat 16.00’da başlayacak. Stadda uzun bir aradan sonra ilk müsabakasını oynayacak olan Kula Belediyespor’un futbolcuları stadın yenilenmesine vesile olan Kulalı hemşerileri önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ettiler.

 

‘Futbolculardan Staddaki İlk Maç Heyecanına Davet’

Kula Belediyesporlu futbolcular, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yenilenen ve uzun bir aradan sonra kapılarını 5 Kasım Pazar Günü oynanacak müsabaka ile Kulalı futbolseverlere açacak olan 4 Eylül Şehitler Stadı’na ilk maç heyecanını yaşayacak. Takım kaptanı Bekir Gökoğlan, takım arkadaşları Şahin Doğan, Fatih Karadinç, Ahmet Gürcan ve Umut Dönmez tüm taraftarları pazar günü 4 Eylül Şehitler Stadı’na davet etti.

 

‘Bu Stada Şampiyonluk Yakışır’

Kula Belediyespor Teknik Direktörü Hayrettin Topal; “Bu yıl mücadele edeceğimiz Manisa Süper Amatör Ligi C Grubu’nda zorlu rakiplerimiz var dolayısıyla zorlu bir sezon bizi bekliyor. Sezona iyi bir başlangıç yapıp sezon sonunda da şampiyonluk yaşamak istiyoruz. Yeni sezona yenilenen stadımızda başlangıç yapacağız. Bu stadın baştan aşağıya yenilenmesinde başta Kulalı Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun’a, bu stadın yerini yıllar önce bağışlayan merhum Salim Taşcıoğlu’na, bugüne kadar sporda emeği olan tüm Kula Halkına teşekkür ediyoruz. Bu güzel stadın açılış maçını bu pazar saat:16.00’da komşu ilçemiz Selendi ekibi Selendi Belediyespor ile centilmenlik içerisinde bir şölen havasında yapmak istiyoruz. Tüm Kula halkını takımımızın yanında olmaya bekliyoruz”

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ