Kula Gazetesi

Kula’da Cumhuriyet’in 100. yılı kutlamaları kapsamında yüzlerce kişi zeybek oynadı

126 views
28 Ekim 2023 - 20:57
Kula’da Cumhuriyet’in 100. yılı kutlamaları kapsamında yüzlerce kişi zeybek oynadı
( bant 1

Manisa’nın Kula İlçesinde Cumhuriyet’in 100. Yıl dönümünde yüzlerce kişinin katılımıyla zeybek oynandı, 100 metrelik Türk Bayrağıyla ilçenin caddelerinde gezildi.
Yunus Emre Anadolu Lisesi bahçesinde toplanan öğrenci, öğretmen ve vatandaşlar 100 metre uzunluğundaki Türk Bayrağıyla ilçenin caddelerinde yürüdü.
Yunus Emre Kent Meydanında Kula Belediyesi halk oyunları ekibi öncülüğünde Cumhuriyetin 100. Yılına atfen öğrencilerin yazdığı 100 rakamının etrafına toplanan yüzlerce öğrenci ve vatandaş zeybek oynadı.
20 dakika süren zeybek gösterisi izleyicilerin beğenisini topladı.
Kula Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir gösteri sonrasında yaptığı konuşmada cumhuriyetin 100. yılını büyük bir coşkuyla kutladık. Bu coşkuya ortak olan ve meydanı dolduran herkese, bu organizasyonda emek harcayan Kula Belediyesine, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne teşekkür ettiğini belirtti.

Kula Belediye Başkan Vekili Nejat Gülmez ise Cumhuriyetin 100. yılı coşkuyla kutlamaya devam ediyoruz. Bu organizasyonların hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ