Kula Gazetesi

Sarnıç’ta Kilit Parke Taş Döşeme Çalışmaları Sürüyor

81 views
24 Ekim 2023 - 14:31
Sarnıç’ta Kilit Parke Taş Döşeme Çalışmaları Sürüyor
( bant 1

Kula Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde yol yapım ve bakım çalışmaları kapsamında Sarnıç Mahallesi’nde başlatılan kilitli parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

Kula Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kırsal mahallelerde gerçekleştirdiği kilit parke taş döşeme çalışmaları çerçevesinde, Sarnıç mahalle içi yollarında ihtiyaç duyulan kilit parke taş döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Eksik görülen yerlerin yollarını kilit taşı döşeyerek yenileyen ekipler, mahallenin çehresini değiştiriyor. Yapılan çalışmaların memnun edici olduğunu ifade eden mahalle sakinleri, duydukları memnuniyeti dile getirerek, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve ekibine teşekkür ettiler.

Sarnıç mahallesinde yaşayan Sait Alan isimli vatandaş Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a teşekkür ederek mahalle yapılan kilit parke taş hizmetinden dolayı memnuniyetini ifade etti.

Sarnıç Mahalle Muhtarı Osman Deniz, gerçekleşen hizmetlerden dolayı memnun olduklarını ifade ederek, “Mahallemiz yolların kilit parke taş döşenmesi uzun zamandır beklediğimiz bir hizmetti. Başlatılan çalışmalarla şimdiye kadar 5 bin metrakelik taş döşendi 5 bin metrekare daha döşenmesi planlanıyor. Mahalle içi yollarımız bu çalışmayla kilit parke taşı ile yenilenecek. Hizmetlerinden dolayı kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve yetkili diğer ekiplere teşekkür ederiz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ