Kula Gazetesi

Kenger’e 10 Bin 500 Metrekare Kilit Parke Taş Döşeniyor

84 views
05 Ekim 2023 - 14:11
Kenger’e 10 Bin 500 Metrekare Kilit Parke Taş Döşeniyor
( bant 1

Kenger’e 10 Bin 500 Metrekare Kilit Parke Taş Döşeniyo

Kula Belediyesi, ilçe genelinde gerçekleştirdiği yol yapım, kilit parke taşı döşeme ve kaldırım yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Kula Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kırsal mahallelerde gerçekleştirdiği kilit parke taş döşeme çalışmaları çerçevesinde, Kenger Mahallesi’nde ihtiyaç duyulan noktalarda 10 bin 500metrekare kilit parke taş döşemesi planladı. KengerMahallesi’nde başlayan parke taşı çalışmalarını Mahalle Muhtarı Günay Yılmaz ile bilikte yerinde inceleyen Kula Belediye Başkanı Hüseyin TOSUN, Kenger’de devam eden taş döşeme çalışmalarının mahalleyi cadde ve sokaklarıyla konforlu ve modern bir çehreye kavuşturacağını ifade ederek vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

Kenger Mahalle Muhtarı Günay Yılmaz, gerçekleşen hizmetlerden dolayı memnun olduklarını ifade ederek, “Mahallemizde kilit parke taş döşeme çalışmaları ile yenileniyor. Şahsım ve mahallem adına hizmetlerinden dolayı Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun’a teşekkür ederiz” dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ