Kula Gazetesi

Kaymakam Özdemir, Kula’daki Yatırımları İnceledi

66 views
20 Eylül 2023 - 16:00
Kaymakam Özdemir, Kula’daki Yatırımları İnceledi
( bant 1

Kula Kaymakamı Ahmet Ömer Özdemir, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ile ilçede devam eden hükümet ve Kula Belediyesi tarafından yapılan proje ve yatırımları inceledi.

Kula Kaymakamı Ahmet Ömer Özdemir, merkezi hükümet ve Kula Belediyesince yürütülen çalışmalar kapsamında restorasyonu yapılan Kula Kapalı Pazaryeri, İlçe Stadı, Kula Gençlik Kampı, Binicilik Tesisi, ‘Tekstil’in Yeni Jönü Kula’ projesi kapsamında inşa edilen 2 adet tekstil fabrikası şantiyesi, Jeotermal Enerji İle Teknolojik Sera yatırım alanında incelemelerde bulundu. Akar Tekstil Fabrikası, Kula Spor Salonu, Sentetik Çim Stadı ile Kula Spor Kompleksi’ni de ziyaret eden Kaymakam Özdemir, ilgili sorumlulardan buralarda yapılan sportif faaliyetler hakkında bilgi aldı.
Teknik inceleme ziyaretlerinde Kaymakam Özdemir’e, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Ak Parti İlçe Başkanı Eyüp Yavuz Aşkın, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ufuk Özlem, Kula Belediyesi’nin uzman personelleri eşlik etti. Kaymakam Özdemir, ilçedeki yapımı tamamlanan ve yapımı devam eden yatırım ve projelerin Kula’ya büyük katkı sağlayacağını ifade ederek çalışmalara katkı sağlayan Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’a ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Kula’mızda yeni göreve başlayan Kaymakamımız Ahmet Ömer Özdemir ile birlikte proje ve çalışmalarımızın sürdüğü birden çok noktada incelemelerde bulunarak, kendisine bilgiler aktardık. Projelerimiz bittiğinde ilçemizin başta turizm potansiyeli, sosyo-ekonomik kalkınması artacak ve Kula inşallah her alanda hak ettiği yere kavuşacaktır” dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ