Kula Gazetesi

Yeniden Refah Partisi Kula İlçe Teşkilatı Yerel Seçim Çalışmalarına Başladı

130 views
18 Eylül 2023 - 15:02
Yeniden Refah Partisi Kula İlçe Teşkilatı Yerel Seçim Çalışmalarına Başladı
( bant 1

 

Yeniden Refah Partisi Kula İlçe Başkanlığı yerel seçim öncesinde üye çalışmalarına hız verdi.

Yerel seçimlerde Kula da belediye başkanı aday adayı çalışmalarının devam ettiğini söyleyen İlçe Başkanı Celal Gurur “ Yeniden Refah Partisi belediyecilik anlayışıyla Türkiye’de ciddi beklentimiz var çünkü bu enflasyon halkın en büyük sorunu hâline gelmiştir. Rahmetli Erbakan hocamızın geçmişte yaptığı denk bütçe havuz sistemi tekrar genel başkanımız Sayın Fatih Erbakan liderliğinde ikinci kırk yıl hizmete teşkilatlarımızla hazırız”

Yeniden Refah Partisi Kula İlçe Başkanı Gurur “Kula da yönetime takviye yaparak daha kapsamlı çalışmalarımız ve belediye başkanı aday adayı çalışmalarımız devam etmekte, bu kasamda Kula’daki üyelerimizi çoğaltarak seçimlere katılacağız, standımıza ziyaret ederek bizlere destek veren halkımıza teşekkür ediyorum. Parti üyelerimiz, Kadın Kollarımız ve Gençlik kollarımızla üye çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek, gerek ilçe merkezinde gerekse diğer mahallelerimizde çalışmalarımız ilerleyen günlerde de olacak, emeği geçen parti temsilcilerimiz ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederim” dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ