Kula Gazetesi

Kula’ya Büyükşehir’den kilit parke desteği

65 views
14 Eylül 2023 - 14:15
Kula’ya Büyükşehir’den kilit parke desteği
( bant 1

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Kula Belediyesi arasında kilit parke ihtiyacının karşılanması için protokol imzalandı.

Protokol kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kula Belediyesine, Kula’nın ihtiyaç duyulan mahallelerinde kullanılmak üzere yaklaşık 50 bin metrekare kilit parke taşı desteği sağlanacak.

Protokole, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun tarafından imzalar atıldı. İmza sonrası protokol ile ilgili açıklamalarda bulunan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Büyükşehir Belediyesi’ne ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ediyoruz. Yaptığımız protokol ile yaklaşık 50 bin metrekarelik kilit parke taşını Kula’da farklı mahallelerde hizmet edilmek üzere bize tahsis etti. Hayırlara vesile olsun. Kula adına kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ