Kula Gazetesi

Dikkat.. Sağanak Yağış Uyarısı Var

55 views
07 Eylül 2023 - 10:34
Dikkat.. Sağanak Yağış Uyarısı Var
( bant 1

Dikkat.. Sağanak Yağış Uyarısı Var

Meteoroloji genel müdürlüğü ve Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kula ve çevre ilçeler için yapılan uyarı şöyle: ”

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İlimizin doğusunda yer alan Gördes, Demirci, Selendi, Köprübaşı ve Kula ilçelerinde bugün için yapılan sarı kodlu anlık, şiddetli sağanak yağış uyarısı kapsamında vatandaşlarımızın can güvenliği için dere yatakları ile sulama kanallarından olası taşkınlara karşı uzak durması ve acil durumlar haricinde yağış anında kamusal alanlara çıkmaması önemle duyurulur. Manisa Büyükşehir Belediyemiz, MASKİ Genel Müdürlüğümüz ve AFAD ekipleri yağış boyunca sahada teyakkuz halinde olacaktır. Yaşanabilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgara karşı dikkatli ve tedbirli olunuz!

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ