Kula Gazetesi

Şeremet’te 8 Bin Metrekare Kilit Parke Taş Döşemesi Başladı

90 views
04 Ağustos 2023 - 14:01
Şeremet’te 8 Bin Metrekare Kilit Parke Taş Döşemesi Başladı
( bant 1

Kula Belediyesi, ilçe genelinde gerçekleştirdiği yol yapım, kilit parke taşı döşeme ve kaldırım yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Kula Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kırsal mahallelerde gerçekleştirdiği kilit parke taş döşeme çalışmaları çerçevesinde, Şeremet Mahallesi’nde ihtiyaç duyulan noktalarda 8 bin metrekare kilit parke taş döşemesi planladı. Şeremet Mahallesi Karıkoca Sokak’tan başlayan parke taşı çalışmaları ile birlikte mahallenin cadde ve sokakları konforlu ve modern bir çehreye kavuşacak.

Şeremet Mahalle Muhtarı Sefa Gökoğlan, gerçekleşen hizmetlerden dolayı memnun olduklarını ifade ederek, “Mahallemizde kilit parke taş döşeme çalışmaları karıkoca bağlımızdan başladı, buradan sonra Kavaklı ve Buruşukahmetler bağlılarımızın yolları da kilit parke taşı ile yenilenecek. Şahsım ve mahallem adına Başkanımız Hüseyin Tosun’a teşekkür ederiz” dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ