Kula Gazetesi

Meteorolojiden uyarı: Hava sıcaklıkları artacak!

64 views
01 Ağustos 2023 - 6:20
Meteorolojiden uyarı: Hava sıcaklıkları artacak!
( bant 1

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Meteoroloji Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü yaptığı uyarıda Manisa genelinin önümüzdeki bir hafta boyunca sıcaklığın mevsim normallerinin üzerine çıkarak 4 ile 8 derece yüksek olacağı uyarısında bulundu.

Yapılan uyarıda, Halen mevsim normalleri civarında seyreden sıcaklıklarının kademeli olarak artmaya devam ederek, önümüzdeki kesimlerinde mevsim normallerinin bölgemizin orta ve güney kesimlerinde 2 ila 4 derece, kuzey kesimlerinde ise 4 ila 8 derece üzerine çıkması bekleniyor.

Önümüzdeki günlerde illerimizde beklenen sıcaklıklar; İzmir: 34 – 36, Aydın: 39 – 42, Çanakkale: 32 – 38, Balıkesir: 32 – 39, Manisa: 37 – 42 olması bekleniyor.

Sıcak hava dalgası nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir ifadelerine yer verildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ