Kula Gazetesi

Kula Gençlik Kampı yolu tamamlandı

154 views
24 Temmuz 2023 - 9:25
Kula Gençlik Kampı yolu tamamlandı
( bant 1

Kula Belediyesi, Kula İlçesinin simge yapıları arasına giren Kula Gençlik Kampı yolunun kilit parke taş döşeme çalışmalarını tamamladı.

Yaz ve kış dönemlerinde hizmet verecek kamp, yüzlerce misafirini ağırlarken, Kula’nın turizm gelirine katkıda bulunacak.

Mahmut Dede Caddesinde kilit parke taş döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yapımı tamamlanan ve İlçemize kazandırılan Gençlik Kampı yolu tamamlanarak hizmet vermeye başladı. Kampa misafirlerimiz gelmeye ve Ege Bölgesinin saklı hazinesi Kula İlçemizi gezerek tanımaya başladı. Gençlerimiz için önemli tesisler arasında yer alan Kula Gençlik Kampının yolu hayırlı uğurlu olsun diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ