Kula Gazetesi

Kula’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri

76 views
15 Temmuz 2023 - 16:30
Kula’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri
( bant 1

Kula ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla anma etkinliği düzenlendi.

Program kapsamında, ilk olarak İlçe Şehitliği ziyaret edilerek Kuran’ı Kerim okundu, dualar yapıldı. Şehitlik ziyaretinin ardında Kula Muharip Gaziler Derneği ziyaret edildi. Beyhan Şen Anaokulu’nda Şehitler anısına fidan dikimi gerçekleştirildi. Kıbrıs Gazisi Eşref Yılmaz, Zaferiye mahallesindeki evinde ziyaret edildi. 15 Temmuz programı, kula ilçesinde Süleyman Şah Cami’nde akşam namazı vakti Şehitler için mevlid okunması ardından milli Birlik ve Beraberlik yürüyüşü ve Şehit Ömer Halisdemir ve Yunus Emre Kent Meydanı’nda icra edilecek anma programı ile sürecek.

İlçe Şehitliği ziyaretiye başlayan gündüz programına, İlçe Kaymakamı Birkan Tatlısöz, Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Bayram Yüksel, İlçe Emniyet Müdürü Ali Rıza Gökmen, Askerlik Şubesi Başkan V. Personel Asteğmen Fatih Şirin, kamu kurum ve kuruluşların amirleri, gaziler ile vatandaşlar katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ