Kula Gazetesi

Manisa Valiliği orman yangınları karşı duyuru yaptı

65 views
11 Temmuz 2023 - 6:36
Manisa Valiliği orman yangınları karşı duyuru yaptı
( bant 1

Yapılan duyuruda, hava sıcaklarının artmasına bağlı olarak orman yangınlarına karşı duyarlı ve tedbirli olunmasına dikkat çekildi.

Manisa Valiliği tarafından yapılan duyuruda, “Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan meteorolojik veriler çerçevesinde, çarşamba gününden itibaren ilimizde sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi beklenmektedir. Buna bağlı olarak artan hava sıcaklıkları ile orman alanları ve çevresindeki insan hareketliliği göz önüne alındığında önümüzdeki günlerde orman yangını riskinin yükselebileceği öngörülmektedir. Bu sebeple vatandaşlarımızın, Dünyamızın oksijen kaynağı olan ormanlarımızda meydana gelebilecek yangın risklerine karşı gerekli hassasiyeti göstermeleri ve yangına sebebiyet verecek faaliyetlerden kaçınmaları büyük önem arz etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ