Kula Gazetesi

Gençlik Kampı yoluna kilit parke taş döşeme çalışması başladı

95 views
07 Temmuz 2023 - 7:37
Gençlik Kampı yoluna kilit parke taş döşeme çalışması başladı
( bant 1

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Kula’ya kazandırılan önemli yatırımlar arasında yer alan Gençlik Kampına ulaşım sağlayan yolda çalışmalar başladı.

Mahmut Dede Caddesinin devamı niteliğinde olan yol, Kula Belediyesi ekipleri tarafından kilit parke taş döşenerek gençlik kampına olan ulaşımı modern ve konforlu hale getirecek.

Bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek çalışmalar hakkında konuşan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, yolun modern bir kent oluşturmada önemli olduğunu vurguladı.

Başkan Tosun, “Ciddi bir yatırım dönemini yaşayan Kula, bu yatırım sürecinin vermiş olduğu sıkıntı süreci geçiriyor. Bu sürecin sonunda çok uzun yıllar konforlu yaşam alanları, modern kent ve kaliteli alt ve üst yapıya kavuşacak. Kula Belediyesi kasasına giren her liranın hesabını yaparak, tüyü bitmemiş yetimin hakkını korumak için çaba sarf ediyoruz. Bu nedenle her yaptığımız işi göstermelik değil, bir daha kazılmadan, yıkılmadan, har vurup harman savurmadan yapmayı kendimize misyon ediniyoruz. İnşallah kısa bir zaman sonra Kula’da dokunulmadık yol bırakmayacağız. Yapılan çalışmaları Kulamıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ