Kula Gazetesi

Şehit Mehmet Topcuoğlu Caddesi yol yapım çalışması tamamlandı

204 views
06 Temmuz 2023 - 13:22
Şehit Mehmet Topcuoğlu Caddesi yol yapım çalışması tamamlandı
( bant 1

Kula Belediyesi altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda kilit parke taş döşeme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında son olarak Şehit Mehmet Topcuoğlu Caddesinde kilit parke taş döşeme çalışması tamamlanarak hizmete açıldı.

Kula Belediyesi ekipleri, Caddeye bağlanan sokaklarda çalışmalarına devam ederken, bozulan yollarda da tamir ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.

Yapılan çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula’da altyapılardan kaynaklı yolların yapılmasında aksaklıklar yaşıyoruz. Altyapı çalışmaları tamamlanan yollarda ise yol yapım işini ivedilikle başlayıp hızlı bir biçimde tamamlıyoruz. Son olarak Şehir Mehmet Topcuoğlu Caddesinin kilit parke taş döşeme çalışmasını tamamlayarak kullanıma sunduk. Bunun yanında ise caddeye bağlanan yollarda da bakım onarım ve tadilat çalışmalarına devam ediyoruz. Kulamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ