Kula Gazetesi

4 Eylül Kooperatifi 176 Dairelik İnşaatı Başladı

651 views
24 Haziran 2023 - 13:29
4 Eylül Kooperatifi 176 Dairelik İnşaatı Başladı
( bant 1

Kula 4 Eylül Mahallesindeki 4 Eylül Yapı Kooperatifinin bünyesinde bulunan 26 bin metre karelik alanda yapılacak olan 176 dairenin hafriyat çalışmalarına başlandı.

4 Eylül Kooperatif Başkanı Yakup Yılmaz hafriyat alanında yaptığı açıklamada, “2019 yılında yönetim kurulumla beraber kooperatifin yönetimine seçildik Allah nasip etti bu güzel projemizi bugünlere kadar getirdik ve bugün de ilk kazmayı vurduk hafriyat çalışmalarımızı başlattık, Kula’da daha önce olmayan 8 katlı bir proje ilk etapta 176 daire olmak üzere toplamda 300 daire yapılacak, başta kooperatifimizin 54 üyesi ve bu projeden faydalanıp ev alacak olan herkese hayırlı olsun” dedi.

4 Eylül Kooperatifi Proje Mimarı Kerem Güney Avcı da yaptığı açıklamasında “Kula geçmişi ve mazisi ile Manisa’mızın önemli bir ilçesi bu güne kadar mimari olarak göz ardı edilmiş yapı stoğu çok eski hazır beton ile yapılmamış bina stoğu çok yüksek biz de İzmir merkezli bir firma olarak İzmir de çok büyük bir yük aldık kentsel dönüşümde özellikle depremden sonra yükümüz çok arttı Kula’da da ilk önce depreme dayanıklı bina inşaat edeceğiz. Ayrıca tek parsel bazında bu güne kadar böyle bir proje yapılmamış Kula’ya böyle bir projenin yakışacağını düşünüyorum inşallah en yakın zamanda temel atacağız bugün hafriyat çalışmalarımızı başlattık en kısa süre inşaatı tamamlayıp başkanımız Yakup Yılmaz’ın yüzünü ağartmak istiyoruz. İnşaatımızın ilk etapta yapılacak olan 176 daireyi 1 buçuk yılda teslim edeceğiz, Kula’ya hayırlı olsun.” dedi.

İzmir Akçiçek İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Sahibi Murat Çiçek, “Kula’da böyle güzel bir projeye imza atmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ