Kula Gazetesi

Gökçeören Mahallesi düğün salonu inşaatı devam ediyor

162 views
23 Haziran 2023 - 10:33
Gökçeören Mahallesi düğün salonu inşaatı devam ediyor
( bant 1

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Gökçeören Mahallesine yaptırılan Gençlik Merkezinin üst katına Kula Belediyesi tarafından yaptırılan düğün salonu inşaatı devam ediyor.

Kula Belediyesi Mahallenin ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştirdiği çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Sosyal donatı alanları ile mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda çalışmalarına devam ettiklerini belirten kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, kaliteli ve modern bir düğün salonu ile yapılan hizmetlere bir yenisini daha eklediklerini söyledi.

Başkanı Tosun açıklamasında, “Büyükşehir yasası ile hizmet alanımız Kula İlçe idari sınırlarına ulaştı. 60 Mahallemize eşit hizmet götürmek amacıyla çalışmalarımıza ilk günkü heyecanımızla devam ediyoruz. Bu çalışmalar kapsamında Gökçeören Mahallesinde eski düğün salonun yerine eski Gençlik ve Spor Bakanımızın desteği ile gençlik merkezi binasını tamamlamıştık. Şimdi nu merkezin üst katına 1 Milyon 566 Bin 408 Türk Lirası ihale bedeli ve 60 gün tamamlama süresi ile düğün salonunu yapıyoruz. Her türlü etkinliklerini yapabilecekleri düğün salonu mahallemize hayırlı olmasını temenni ediyor, başta AK Parti İzmir Milletvekilimiz sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Gökçeören Mahalle Muhtarı Mustafa Erdem yapılan çalışmalardan dolayı Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosuna ve ekibine teşekkür etti.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ