Kula Gazetesi

Gürkan Yeniden Başkan Seçildi

79 views
22 Haziran 2023 - 16:52
Gürkan Yeniden Başkan Seçildi
( bant 1

SS 152 Nolu Özgüven Kooperatifi genel kurul toplantısı yaptı. Mevcut başkan Ahmet Gürkan yeniden başkan seçilerek 13 yıldır kurucusu kooperatife 3 yıllığına yeniden başkan seçildi.
Başkan Ahmet Gürkan yaptığı açıklamada “Kurucusu olduğum kooperatife yeniden başkan seçilmenin gururunu yaşıyorum, üye arkadaşlarım beni bu göreve layık gördüler bende bu güne kadar olduğu gibi elimden geldiği kadar onlara destek olmaya çalışacağım, Özgüven Turizm olarak 13 yıldır hizmet vermekteyiz ve bundan sonra da hizmet vermeye devam edeceğiz, gerek Kula’nın tanıtımı gerek kooperatifimizin gelişmesi büyümesi için önümüzdeki günlerde bazı çalışmalarımız olacak Özgüven Turizm sadece benim ve üyelerimizin değil tüm Kula halkının kooperatifidir, kooperatifimizin çalışmaları tüm hızıyla devam edecek ve daha da büyüyerek gelişecek yeni dönemde kooperatifimize 10 adet sıfır minibüs daha alarak hizmetimize devam edeceğiz” dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ