Kula Gazetesi

Kula Belediyesi Spor Kulübü yaza hazırlanıyor

144 views
13 Haziran 2023 - 14:39
Kula Belediyesi Spor Kulübü yaza hazırlanıyor
( bant 1

Kula Belediyesi Spor Kulübü 16 Haziran’da eğitim öğretim döneminin tatile girmesiyle başlayacak yaz spor okulları hazırlıklarına devam ediyor.

Hazırlıklar kapsamında öğrencilerin sağlıklı spor yapmaları ve rehberlik hizmetlerinden daha fazla yararlanmalarını amaçlayan Kula Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Psikolog Ali Çetin arasında protokol imzalandı.

Protokol kapsamında sporcuların psikolojik sağlamlık, motivasyon ve performanslarının iyileştirilmesine yönelik psikolojik danışmanlık alanında işbirliği yapılacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kula Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yeliz Ay Hırka, sınırlı kontenjan ile kayırlara başladığımız yaz spor okullarımız, gerekli bilgi ve tecrübesiyle bu yaz da çocuklarımızın fiziksel, sosyal ve psikolojik gelişimlerine destek olacak şekilde eğitimlerine başlayacak diye konuştu.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun yaz spor okulları ile ilgili yaptığı açıklamada, “Kula Belediyesi olarak gelecek nesillerimizin teminatı çocuklarımızın daha sağlıklı ortamlarda rekratif faaliyetlerde bulunmalarını, spor yaparak günümüz teknolojilerinin etkisi altında kalmaktan uzaklaştırmayı hedeflediğimiz, fiziksel dayanıklılık yönüyle güçlü bireyler yetiştirmede sporun etkisini kullanmayı amaçlıyoruz. Çocuklarımız, günümüzde bilgi teknolojilerinin etkisi altında hareketsiz bir yaşam tarzına doğru meyil ediyor. Bu durumu değiştirmek, çocuklarımızın daha sosyal olmalarını sağlamak amacıyla bu senede spor okullarını, eğitim öğretim döneminin tamamlanmasının ardından başlatacağız. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

Kula Belediyesi Yaz Spor Okulu kayıtları, Kula Belediyesi çözüm merkezi ve Kula Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezinde yapılamaya başladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ