Kula Gazetesi

Alt yapısı tamamlanan yollarda parke taş döşemesi devam ediyor

73 views
09 Haziran 2023 - 12:58
Alt yapısı tamamlanan yollarda parke taş döşemesi devam ediyor
( bant 1

İlçe genelinde devam eden alt yapı çalışmaları tamamlanan yollarda Kula Belediyesi parke taş döşemesine hız kesmeden devam ediyor.

Alt yapı çalışmaları kapsamında, yağmur suyu, kanalizasyon, elektrik kablolarının yer altına alınması, aydınlatma direği, Türk Telekom kablolarının yeraltına alınması, doğalgaz şebekesinin döşenmesi çalışmaları tamamlandı.

Al yapı çalışmaları biten, Hoca Seyfettin Caddesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi Kurtuluş Caddesi, Mehmet Şevket Palanduz Sokak, 250 Sokak, 251 Sokak ve 270 Sokakta alt yapıları tamamlanarak parke taş döşeme çalışmaları tamamlandı.

Şehit Mehmet Topcuoğlu Caddesinde incelemelerde bulunan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, caddemizdeki alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üst yapı çalışmalarına başlayarak, burada kalıcı bir eser ortaya çıkartacaklarını belirtti.

Başkan Tosun açıklamasında, “Kula Belediyesi olarak vizyoner bir bakış açısıyla, sok tak, yık yap, kazı yeniden döşe mantığından uzak, Kulalı hemşehrilerimizin parasını har vurup harman savurmadan, yaptığımız işlerde art niyet taşımadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu zamana kadar yaptığımız çalışmalar neticesinde ilçenin ciddi alt yapı çalışmalarını tamamlamış, devam eden çalışmalar sayesinde de gelecek yüz yılın ihtiyaçlarına yönelik yatırımları gerçekleştiriyoruz. Pek çok kurum ile ortaklaşa çalışmak durumunda kaldığımız alt yapı çalışmaları nedeniyle üst yapı çalışmaları sekteye uğruyor. Bu nedenle üst yapı çalışmaları da gecikiyor gibi gözükse de bir daha kazılmamak üzere yollarımızı yapıyor, vatandaşın parasını israf etmemiş oluyoruz. Kula bu zamana kadar makyajlanmış çalışmalar nedeniyle çok çekti. İki de bir kazılan yollar ya da çevre düzenlemeleri gördü. Bu tür bir anlayış ile hareket etmek Kula’ya vatana ihanet etmekle eş değer bir yaklaşımdır. Bu yaz inşallah Kula’da pek çok cadde ve sokağımız tamamen bitmiş, modern ve konforlu bir yapıya kavuşmuş olacağız. Yapılan çalışmalarda emeği geçen tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ