Kula Gazetesi

KADEM Manisa Kurucu Başkanı Atman Kula’da incelemelerde bulundu

152 views
08 Haziran 2023 - 7:16
KADEM Manisa Kurucu Başkanı Atman Kula’da incelemelerde bulundu
( bant 1

KADEM MANİSA KURUCU BAŞKANI ATMAN KULA’DA İNCELEMELERDE BULUNDU…

KADEM Manisa Kurucu Başkanı Uzm. Dr. Ümit Atman Kula Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren tesislerde incelemelerde bulundu.

Kula Belediyesi tarafından hayata geçirilen, Dr. Aristi El Sanatları Atölyesi, Kestaneciler Konağı (Türk Evi) ve Hanım Eli Derneğinde yapılan çalışmalar hakkında Emine Tosun ve Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yeliz Ey Hırka’ dan bilgi aldı.

Kulalı kadınların sosyal hayata kazandırılması amacıyla Kula Belediyesi’nin verdiği destekleri,  yapılan faaliyetleri ve kadınlara yönelik çalışmaların geliştirilmesi amacıyla projelerin hazırlanması masaya yatırıldı.

İlerleyen süreçte sosyal projeler,  kadın destek programları ve kadınların beklentilerine yönelik saha çalışmalarının hazırlanması amacıyla projelerin hazırlanacağını belirten KADEM Manisa Kurucu Başkanı Uzm. Dr. Ümit Atman,  “ Kadınlar, her alanda gösterdikleri faaliyet ve çalışmalarla ülkemizin gelişmesine destek olmuş, zamanın her evresinde ellerini taşın altına koyarak başarılı işlere imzalar atmıştır. Amacımız  kadınların onuruna yaraşır  bir hayat yaşaması için yaptığımız çalışmalara Kula’da da yenilerini eklemek, bu açıdan işbirliği için Kula Belediye Başkanımızın eşi Emine Tosun ve Kula Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yeliz Ay Hırka’ ya teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ