Kula Gazetesi

Bakan Kasapoğlu Kula’da hemşehrileriyle buluştu

76 views
21 Mayıs 2023 - 23:58
Bakan Kasapoğlu Kula’da hemşehrileriyle buluştu
( bant 1

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Manisa’nın Kula ilçesini  ziyaret etti.

Bakan Kasapoğlu’na memleketinde vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Kula atlı cirit takımı, yaren ekibi ile karşılanan Kasapoğlu, kent meydanında kadar yoğun bir kalabalık eşlik etti.

Bakan Kasapoğlu’nu, Ak Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Ak Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, Ak Parti 28. dönem Manisa Milletvekili Adayı Ahmet Palabıyık, Milliyetçi Hareket Partisi Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok, Milliyetçi Hareket Partisi 28. dönem Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak, 22. ve 26. dönem Uşak Milletvekili Alim Tunç katıldı.

28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı 2. turu dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette Yunus Emre Kent Meydanındaki coşkulu kalabalığa ana ocağım, baba ocağım Kula diye seslenen Bakan Kasapoğlu, “Hizmet çıtamızı hizmet siyasetimizle çok ama çok yükseklere taşıdık. Sizler bizi hiçbir zaman mahcup etmediniz. Her zaman sırtımızı size yasladık, başkaları gibi başka mihraklara değil, gücü sizden alırız hesabı size veririz. İşte 14 Mayıs’ta ne oldu, yedi düvel bir araya geldi. İç güçleri dış güçleri, masadakiler, masada olmayanlar, Türkiye’yi ne yapmaya çalıştırlar, dizayn etmeye çalıştılar. Bu milletin zekasına, bu milletin ferasetine, bu milletin basiretine bir türlü inanamadılar. Ama sizler, işte Kula’daki oy oranımız, Türkiye’deki oy oranımız, ne yaptınız 14 Mayıs’ta tüm oyunları teker teker bozdunuz. Masaları dağıttınız, size hiçbir kurguyu dayatamadılar, sizi kandıramadılar, kandırmazlar zaten. Biz bunu zaten 21 yıllık süreçte, önümüze çıkardıkları engelleri aşarken gördük. Sizin her zaman güçlü desteğinizi, sizin her zamanki basiretinizi, ferasetinizi gördük. O yüzden ne dedi Cumhurbaşkanımız seçimden önce, ‘Ben milli irade dışındı hiçbir güç tanımam, halkımız kimi seçerse başımızın üstünde yeri var’ dedi. Onların seçim sonrası beyanatlarını gördünüz. Bu milletin seçimine, bu milletin tercihine saygı bile gösteremediler. İşte onları size havale ediyoruz. Siz 14 Mayıs2ta nasıl oyunları teker teker bozduysanız, 28 Mayıs günü en güçlü tokatı, vuruşu yapacaksınız, biz buna inanıyoruz.” diye konuştu.

Konuşmanın ardından spor kulüpleri, mahalle muhtarları Bakan Kasapoğlu’na Kula’ya yaptığı hizmetler için çiçek verdiler, teşekkür ettiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ