Kula Gazetesi

Kimse Yoksa, Kula Belediyesi Var

79 views
17 Mayıs 2023 - 6:55
Kimse Yoksa, Kula Belediyesi Var
( bant 1

Kula Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla yaşlı, bakıma muhtaç ve kimsesizlere yönelik günlük sıcak yemek hizmeti sağlıyor.
Kula Belediyesi, vatandaşların ihtiyaç duyduğu anlarında yanlarında olarak daha huzurlu ve mutlu bir hayat geçirmesini sağlıyor. Yaşlı, kimsesiz ve bakıma muhtaç olan vatandaşlara yönelik ‘Kimse Yoksa; Biz Varız’ projesi kapsamında Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde ilçede yaşayan kimsesiz, yaşlı ve uzun süreli bakıma ihtiyacı olan vatandaşlara, günlük sıcak yemek hizmeti veriliyor.

“Allah, Razı Olsun”
Kula Belediyesi günlük sıcak yemek hizmetinden yararlanan Hanım Akçakaya; “Kula Belediyesi sağolsun her gün yemeğimi ayağıma kadar getiriyorlar. Yaşlı olduğum için yemeğimi yapmaya gücüm yetmiyor eskisi gibi. Belediye Başkanımızdan getirenden, götüründen hepsinden Allah, razı olsun olsun”dedi.

Başkan Tosun, “Yalnız Olmadıklarını Gösteriyoruz”
Kulalı vatandaşların her an yanlarında olduklarını ve sosyal belediyeciliğin gereğini yerine getirdiklerini ifade eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Yaşlılarımız, dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımız. Bizlerde, yaşlı, kimsesi olmayan, bakıma muhtaç büyüklerimizin yalnız bırakmıyoruz. Bu kapsamda “Kimse Yoksa, Biz Varız” sloganıyla yola çıktığımız bu hizmet ile bakıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızın günlük sıcak yemeklerini sağlıyoruz. Tüm büyüklerimizin ellerinden saygıyla öpüyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ