Kula Gazetesi

Kula’da 3. Etap 633 TOKİ Konutlarının İnşaat Çalışmaları Başlıyor

450 views
10 Mayıs 2023 - 18:34
Kula’da 3. Etap 633 TOKİ Konutlarının İnşaat Çalışmaları Başlıyor
( bant 1

Kula’da 3. Etap 633 TOKİ Konutlarının İnşaat Çalışmaları Başlıyor

Kula ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yüklenici firmaya yer teslimi yapılan üçüncü etap 633 TOKİ konutlarının inşaatı başlıyor.

 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kula ilçesinde planlanan 3. etap TOKİ projesinin yer tesliminin yüklenici firmaya yapıldığı müjdesini veren Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun yaptığı açıklamada; “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından “İlk Evim” projesi kapsamında Kula’mıza yapılması planlanan 633 sosyal konutun ihale süreci tamamlanmış, yüklenici firmaya yer teslimi de yapılmıştır. 6 Şubat’ta yaşadığımız Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi gereği devletimizin tüm kurumlarında olduğu gibi TOKİ ‘nin de depremden etkilenen illerimizin yeniden imarı ve ihyası için tüm imkan ve yatırımlarını deprem bölgesine öncelik verdiği bu zor süreçte bile önceden planlanan 3. etap Kula TOKİ projesi gibi kamu yatırımlarında herhangi bir aksaklık ve gecikme yaşanmadan tüm hızıyla devam etmesi devletimizin büyüklüğünü ve gücünü en net şekliyle gösteren önemli bir ölçüdür.

Başta Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu’na, TOKİ Başkanlığımıza yaptıkları hizmetlerden dolayı şükranlarımı sunuyorum.

 

İlçemizde 3. etap olacak 633 konutun yer teslimi yapılmış olup inşaatına hemen başlanılacaktır. 500 iş gününde tamamlanması planlanan 3. etap TOKİ konutları’nda hak sahibi belirleme kurasıyla 500 hak sahibi önceden belirlenmişti, yine TOKİ tarafından yapılacak planlama ve duyuruyla proje kapsamında 133 hak sahibi daha ilerleyen süreçte belirlenecektir. İlçemize ve hak sahiplerine hayırlı olsun” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ