Kula Gazetesi

Yeniden Refah Partisi Manisa Milletvekili Adayı Lalebaş Kula’yı ziyaret etti 

170 views
02 Mayıs 2023 - 6:21
Yeniden Refah Partisi Manisa Milletvekili Adayı Lalebaş Kula’yı ziyaret etti 
( bant 1

Yeniden Refah Partisi Manisa Milletvekili Adayı Lalebaş Kula’yı ziyaret etti

Yeniden Refah Partisi Manisa Milletvekili Adayı Hakan Lalebaş Kula ilçesini ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Manisa 1. Sıra milletvekili adayı Hakan Lalebaş, parti il yönetim kurulu üyesi Abdullah Tuzcuoğlu, parti ilçe başkanı Celal Gurur Başkanı Celal Gurur, İlçe Teşkilat Başkanı Adem Çınar ve beraberindekiler Kula ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Lalebaş ve beraberindeki heyet Kula esnafını gezerek 14 Mayısta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde Cumhur ittifakına tam destek sözü aldı. Esnaf ve Sanatkârların sorunlarını dinleyen Lalebaş partisinin esnaflar ile ilgili yaptığı projeleri anlattı.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan ilçe başkanı Celal Gurur, “Bugün Manisa 1. Sıra Milletvekili Adayımız Sayın Lalebaş ilçemizi ziyarette bulundu. Bizler bu seçim hem Cumhur ittifakı hem de partimiz için durmadan çalışıyoruz. Özellikle esnafımızın sorunları ve talepleri bizim için çok önemli. Bu talepler ve istekler doğrultusunda hâlihazırda var olan projelerimizi adım adım meclise taşıyacağız. Bizlere destek olan halkımıza ve mecliste sesimiz olacak milletvekili adaylarımıza çok teşekkür ederim.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ