Kula Gazetesi

AK Parti Milletvekili Adayı Yenişehirlioğlu Kula’da seçim çalışması yaptı

101 views
02 Mayıs 2023 - 18:32
AK Parti Milletvekili Adayı Yenişehirlioğlu Kula’da seçim çalışması yaptı
( bant 1

AK Parti Manisa 1. Sıra Milletvekili Adayı Bahadır Yenişehirlioğlu, Kula İlçesinde partililerle bir araya geldi, esnaf ziyaretinde bulundu.

AK Parti İlçe Başkanı Yavuz Aşkın ile ilçe binasında görüşen Yenişehirlioğlu, partililerle öz çekim yaptı.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u ziyaret eden Yenişehirlioğlu, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye’nin geleceği için önemli bir dönüm noktası olduğunu belirtti.

Yenişehirlioğlu şunları kaydetti, “Bu gün itibariyle Türkiye’nin geldiği konum, dünya gündeminde önemli bir yer tutmaktadır. Teknolojide, bilimde ve sanayide Türkiye Yüzyılının arifesindeyiz. Bunu çok iyi değerlendirerek 14 Mayısta Cumhur İttifakını daha güçlü meclise taşımamız gerekiyor.” diye konuştu.

Kula Belediyesinde kendisine ziyaret gelen ve 28 dönem genç milletvekilliği aday adayı olan Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler 3. Sınıf öğrencisi Alihan Kalfa Yenişehirlioğlu’na Kederden Kedere isimli şiir kitabını hediye etti.

Esnaf ziyaretinde bulunan Yenişehirlioğlu, bayan seçmene gül dağıttı.

Kula Süt Üreticileri Birliği Başkanı Harun Uysal’ı ziyaret eden Yenişehirlioğlu, süt üreticilerinin yaşadığı sorun ve sıkıntılarını dinledi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ