Kula Gazetesi

Kula Süt Üreticileri Birliği Kongresi

111 views
30 Nisan 2023 - 11:56
Kula Süt Üreticileri Birliği Kongresi
( bant 1

Kula Süt Üreticileri Birliği Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Yunus Emre Kültür Merkezinde düzenlenen kurulda tek aday olan mevcut başkan Harun Uysal, açık oylama usulü ile güven tazeledi.

Uysal, teşekkür konuşmasında, Kula ve çevresindeki süt üreticilerini bir araya getirerek prim desteği almalarını sağladıklarını, çiftçilerin her zaman yanlarında olmaya devam edeceğini söyledi.

Harun Uysal2ın yönetiminde Mustafa Sümen, Hüseyin Gökgöz, Adem Baştürk, Hüseyin Palta, Ercan Tomas, Vedat Tura yer alırken denetim kurulunda ise Mehmet Karagedik, Süleyman Akkuş ve Ahmet Zeybek yer aldı.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, yapılan seçimlerin hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, Başkan Uysal ve yönetimine başarılar dileri.

Kongreye Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Ahmet Palabıyık, AK Parti İlçe Başkanı Yavuz Aşkın, Milliyetçi Hareket Partisi Kula İlçe Başkanı Nazım Baytok, Cumhuriyet Halk Partisi Başkanı Osman Kasırga, Yeniden Refah Partisi Kula İlçe Başkanı Celal Gurur, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve üreticiler katıldı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ