Kula Gazetesi

Diyetisyen Yardımcı kliniğini törenle açtı

242 views
30 Nisan 2023 - 12:58
Diyetisyen Yardımcı kliniğini törenle açtı
( bant 1

Diyetisyen Fatma Melike Yardımcı, beslenme ve diyet kliniğini hizmete açtı.

Açılışta konuşan Diyetisyen Fatma Melike Yardımcı diyetin önemine vurgu yaparken, kliniğin açılışında kendisine destek olan ailesine teşekkür etti.

Şah Süleyman Caddesi üzerindeki Beslenme ve Diyet Kliniğinin açılış törenine katılan Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, yaşamın ayrılmaz bir parçasının sağlıklı beslenme olduğunu son dönemde daha da önem kazandığını söyledi.

BAŞKAN Topsun konuşmasında, “Bu caddeye yakışan bir işyeri olan kliniğimizin açılışını yapıyoruz. Rabbim inşallah böyle girişimcilerin sayısını arttırsın. Diyetisyenlikte önemli, geçmişe baktığımızda bir pandemi yaşadık. Bu pandemi sürecinde eğitim bile ertelenirken, öne birinci sırada sağlık ikinci sırada ise üretim yer aldı. Sağlıklı yaşam için gerekli olan spor ve programlardır. Kendi programımızı çıkartamadığımızda ise diyetisyenlerimiz devreye giriyor. Melike kardeşimize yeni iş yerinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, İlçemize kazandırdığı kliniğin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ