Kula Gazetesi

AK Partili Arınç ve Palabıyık Kula’da seçim çalışması yaptı

85 views
28 Nisan 2023 - 18:32
AK Partili Arınç ve Palabıyık Kula’da seçim çalışması yaptı
( bant 1

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç ve AK Parti Manisa Milletvekili adayı Ahmet Palabıyık, Kula’da seçim çalışması yaptı.

Esnaf ile bir araya gelen Arınç ve Palabıyık, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u ziyaret ederek, kitap hediye etti.

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, AK Parti Manisa Milletvekili Adayları Ahmet Mücahit Arınç, Ahmet Palabıyık, Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, İlçe Başkanı Yavuz Aşkın ve partililer Ak Parti seçim Bürosu açılışına katıldı.

Seçim bürosu açılışında konuşan Bülent Aeınç, “Bu gün Kula’dayız, değerli adaylarımızla birlikteyiz. Bende sizlerle, eskinden beri birlikte olan Milletvekiliniz, Meclis Başkanınız, Başbakan Yardımcınız olarak bu güzel günü yaşamak istedim. Kula’nın en güzel çarşısında, merkezinde seçim büromuzu açıyoruz. İlçe Başkanımız ve arkadaşlarımız burayı hazırlamışlar. Ahmet Palabıyık geçmişte ilçe başkanımız olarak hem de adayımız olarak çok hayırlı hizmetler yaptı. Bu seçim büromuz 15 gün sonra yapılacak olan çok önemli seçimler için, bütün Kulalı kardeşlerimizin uğrayacağı çayını kahvesini içeceği bir merkez olacak. Milletvekili adaylarımız zaman zaman ziyaret edecekler, İnşallah Kula’dan en hayırlı sonuçları hep beraber alacağız.” diye konuştu.

Açılışta konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Ahmet Palabıyık, “Bu hizmetlerin sahibi biziz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Bülent Arınç bu hizmetlerin sahibi. Bu güne kadar hizmet etmiş kıymetli büyüklerimiz. İnşallah bundan sonrada daha güzellerini yapmak için 14 Mayıs’ta sizlerden destek istiyoruz. Ama bu güne kadar ufak tefek yol kazaları dışında AK Parti bütün seçimlerde sizlerin oyları çok büyük destek sağladı. Allah hepinizden razı olsun. Sizin oy olarak verdiğiniz destekler tekrar size yol olarak, hastane olarak, TOKİ binaları olarak, sportif tesisler olarak hep geri döndü. Daha da önemlisi Sayın Cumhurbaşkanımızın uluslararası arenada daha dik durmasını sağladı.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun konuşmasında, “Türkiye 14 Mayıs seçimlerine hazırlanıyor, Türkiye Yüzyılı için gün sayıyor. Seçimlere iki haftamız kaldı, inşallah hep birlikte bıkmadan usanmadan yılmadan yorulmadan azmimizden kararlılığımızdan hiçbir şey kaybetmeden son dakikaya kadar hem sokaklara hem meydanlara hem sandıklara sahip çıkarak 14 Mayıs akşamını da meydanda daha coşkulu bir kalabalıkla kazanmış olduğumuz zaferi kutlayacağız.” dedi.

AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Ahmet Mücahit Arınç ise konuşmasında, “Kula, tarihi evleriyle, milli gururumuz olan TOGG’a kendi rengini vermiş bir İlçemiz. Burası, bereketli toprakları, bereketli işyerleri olan, esnafıyla tüccarıyla, çiftçisiyle, girişimcisiyle ve en önemlisi AK Partiye olan desteğiyle bizi hiçbir zaman yalnız bırakmamız bir ilçemiz. Önemli bir şafağın eşiğindeyiz. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına başladığımız bu asırda, bu şafakta bu eşikte hiç olmadığı kadar belki de desteğinize ihtiyaç duyuyoruz. Biz, Cumhur ittifakı olarak bütünleşmiş kenetlenmiş bir yapıyız. Karşımızda da yedi, yedi artı iki, sekiz artı iki tabanlarının birbirine oy vermeyeceğini dair televizyonlarda deklare eden bir gurup var. Bunu açık açık söylüyorlar. Bizim tabanımız ona oy vermez, bizim tabanımız şuna oy vermez. Biz tek siz hepiniz diyoruz. Bizler kenetlendik siz hepiniz gelin diyoruz. Ama şunu çok iyi biliyoruz. 15 Mayıs geldiği zaman biz nerede kalmıştık diyeceğiz.” diye konuştu.

Açılış töreninde birlik ve beraberlik mesajı verildi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ