Kula Gazetesi

AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Palabıyık’ın Kadir Gecesi mesajı

53 views
17 Nisan 2023 - 8:49
AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Palabıyık’ın Kadir Gecesi mesajı
( bant 1

AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Ahmet Palabıyık, Kadir Gecesi nedeniyle mesaj yayımladı.

Palabıyık mesajında; “Bu gece de Yüce Allah’tan, bağışlanma ve affediliş için dua etmeliyiz, kalplerimizin körelmemesi ve bizleri affetmesini istemeliyiz. Bunun yanında dünyanın neresinde olursa olsun, acı ve sıkıntı içinde olan kardeşlerimizin biran önce sıkıntılarının feraha ermesi, zulüm ve işkence altında, sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalan insanların bu durumdan kurtulmalarını niyaz etmeliyiz. Yakın zamanda Kahramanmaraş merkezli depremlerde kaybettiğimiz canlarımızın yasını tutarken bir yandan da asrın felaketinin yaralarını sarmak ve acıları hafifletmek için el birliğiyle çalışmanın, ihtiyaçları birlikte gidermenin gayretinde olduk. Ramazan ayında birlik ve beraberlik içinde gönül sofralarında depremzede ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimizle buluştuk yaralarını bir nebze olsa da azaltmaya çalıştık. Çünkü biz inanan bir milletiz. Hep birlikte bu zor günleri atlatacağımıza canı gönülden inanıyorum.” dedi ve şöyle devam etti.

“Hayatımızın bereketini arttırmak için her gecenin kadrini, her nimetin kıymetini bilmeliyiz. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV) bu mübarek gece ile ilgili olarak, ‘Kim inanarak ve sevabını Yüce Allah’tan umarak Kadir Gecesini ihya ederse onun geçmiş günahları bağışlanır.’ müjdesini vermiştir. Rabbim bizleri bu müjdenin bilincinde olarak bu gecemizi eda etmemizi nasip eylesin.

Bu duygu ve düşüncelerle ,Rahmet, mağfiret ve bereket kapılarının sonuna kadar açıldığı Kadir Gecemizi tebrik ediyor, bu mübarek gecenin hemşehrilerim, milletimiz ve tüm İslam alemi için hayırlar getirmesini yüce Rabbimden niyaz ediyorum.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ