Kula Gazetesi

Vali Karadeniz Sarıgöl ve Kula İlçelerini ziyaret etti

84 views
07 Nisan 2023 - 8:55
Vali Karadeniz Sarıgöl ve Kula İlçelerini ziyaret etti
( bant 1

Vali Yaşar Karadeniz, Sarıgöl ve Kula ilçelerine ziyarette bulundu. İlçe ziyaretleri kapsamında Sarıgöl ve Kula ilçelerini ziyaret eden Vali Karadeniz, Kula ilçesi Gençlik Kampında düzenlenen iftar programına katıldı.

Sarıgöl ilçesini ziyaret

İlçe ziyaretleri kapsamında Sarıgöl İlçesini ziyaret eden Vali Yaşar Karadeniz,  Sarıgöl Kaymakamı Ali Arıkan ve Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’a ziyarette bulundu. Deprem bölgesine İlçeden yapılan yardımlara ilişkin bilgi alan Vali Karadeniz,  emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Vali Karadeniz daha sonra Sarıgöl Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğretmenler ve öğrenciler tarafından deprem bölgesine gönderilmek üzere üretilen ürünlere ilişkin bilgi aldı. Çok Programlı Anadolu Lisesi bünyesindeki atölyede deprem bölgesi için yapılan uyku tulumu üretimini inceleyen Vali Karadeniz’e 475 adet çocuk tulumu, 140 battaniye, 145 bere, 50 atkı, 70 artan kumaş parçalarından oyuncak yapıldığı bilgisi verildi.

Ayrıca Sarıgöl Halk Eğitimi Merkezinde çadır kentlerde bulunan depremzede vatandaşlarımız için 275 adet çocuk tulumu, 40 adet battaniye, 60 adet yastık, 25 adet büyük boy uyku tulumu, 30 adet kumaşlardan artan parçalardan yapılmış muhtelif oyuncak üretiminin yapılarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde deprem bölgesine gönderildiği bilgisi aktarıldı.

Vali Karadeniz, Kula İlçesindeki Depremzede Vatandaşlarla İftarda Bir Araya Geldi

Vali Yaşar Karadeniz, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Kula Gençlik Kampı’nda misafir edilen depremzede vatandaşlarla iftar programında bir araya geldi.

Programda konuşan Vali Karadeniz “Bildiğiniz gibi Ramazan ayı içerisindeyiz ve Ramazan ayı dolayısıyla zaman zaman değişik yerlerde arkadaşlarımızla birlikte iftar programlarına katılıyoruz. İki gün önce il merkezinde Ayşe Hafsa Sultan Yurdunda kalan depremzedelerimizle birlikteydik. Onlarla beraber oruçlarımızı açtık, bu akşam da buradayız. Yarın Dünya Yetimler Günü dolayısıyla yetimlerimiz ile birlikte olacağız. Bu ayın belki de bize bereketi, hayrı işte bu. Zor durumda olan, dar durumda olan, sizlerin yaşadığı gibi doğal afetlerden zarar gören dezavantajlı durumda olan vatandaşlarımızla daha fazla zaman geçirme ve onlarla hasbihal etme şansı bulabiliyoruz. Ben öncelikle sizlere yaşamış olduğunuz büyük afetten dolayı tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, yakınlarını kaybetmiş olanlarınıza da başsağlığı diliyorum. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum ve ümit ediyorum ki inşallah bu günler geçecek. Şimdi burada çocukları böyle neşeli bir şekilde koşuştururken görünce inanın çok mutlu oldum. İnşallah onların yüzündeki gülümseme, sizlerin de yüzündeki gülümsemeye dönüşsün. Allah’tan benim de dileğim budur ve hepinize bundan sonraki hayatınızda mutluluklar, sağlıklar diliyorum. Katılımınız da dolayı da hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Depremzede vatandaşlarla sohbet edip yakından ilgilenen, talep ve isteklerini alan Vali Karadeniz, Hatay’dan gelen depremzede vatandaşımız Mehmet Ali amcaya da akülü araç hediye etti.

İftar programında Vali Yaşar Karadeniz’e Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, Kula Kaymakamı Birkan Tatlisöz

, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve yetkililer eşlik etti.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ