Kula Gazetesi

Başkan Palabıyık’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

70 views
08 Mart 2023 - 13:59
Başkan Palabıyık’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı
( bant 1

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla basın açıklamasında bulundu.

Palabıyık mesajında; “Kadın; hayat demek, anne demek, emek ve fedakarlık demek, kadın varoluş demek… Kadın mutluysa aile mutlu, kadın umutluysa herkes umutludur. Biz Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın önderliğinde ve şahsım adına kadınlara herzaman önem veriyoruz, Teşkilatımızın en önemli yerlerinde görev alıyorlar. En önemlisi ise yaşam kaynağımız olan kalbimizin yerine koyuyoruz. Kadına değer vermeyen ve onlara hor gözle bakan toplumlar, çürümeye ve yıkılmaya mahkumdur. Şair ne de güzel demiş “Yaslandın mı çınar gibidir onlar, sardın mı umut gibi ” İşte bu gözle bakarsak kadınlara bakmaya dahi kıyamayız.” Dedi ve şöyle devam etti.

Aziz milletimizin mazisi boyunca kadınlarımızın yeri her zaman değerli ve önemli olmuştur. Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda, 15 Temmuz’da, vatanımızı ve Bayrağımızı savunmada gösterdikleri azim ve başarının eşi ve benzeri yoktur. Kadınlarımız; medeniyetimizin, değerlerimizin nesilden nesile taşıyıcısı; öğretmeni, çiftçiyi, siyasetçiyi, işçiyi, doktoru, mühendisi yetiştiren kadındır, annedir.

Başta şehit annelerimiz olmak üzere, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum. Kadın erkek hep birlikte, ülkemiz ve Milletimiz için daha güzel yarınlar inşaa etmek için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ