Kula Gazetesi

Başkan Palabıyık’tan Berat Kandili mesajı

47 views
06 Mart 2023 - 6:42
Başkan Palabıyık’tan Berat Kandili mesajı
( bant 1

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Palabıyık mesajında; “Kalplere bereket veren, gönüllere hoş bir eda bırakan, ruhumuza derin anlam katan Ramazan ayına koşarcasına yaklaşmanın habercisi olan, Berat Kandilini idrak etmenin mutluluğunu tüm kalbimizle yaşıyoruz. Üç ayların girmesiyle başlayan kurtuluşa yönelme çabası, Berat gecesiyle devam ediyor ve bu manevi gecede tüm kalbimizle Allah’a yönelmeliyiz.” dedi ve şöyle devam etti.

“Allahü Teâlâ buyurur ki: ‘Af isteyen yok mu, affedeyim. Rızık isteyen yok mu, rızık vereyim. Dertli yok mu, sıhhat, afiyet vereyim. Ne isteyen varsa istesin, vereyim. Bu hâl, tan yerinin ağarmasına kada devam eder.’ Buyrulur. Bizler yakın zamanda deprem felaketinde hayatını kaybeden kardeşlerimiz için ve onların yakınları için de dua etmeliyiz. Tüm yaralarımızı hep birlikte beraber saracağız… Kırılan kalpleri onaralım, dargınlık duvarlarını yıkalım, kin, nefret ve intikam duygularımızı aşıp bu manevi gecede kendimize yepyeni bir sayfa açalım.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimizin Berat Kandil’ini tebrik ediyor, bu mübarek gecenin birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini, ülkemize ve tüm insanlığa huzur getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ