Kula Gazetesi

Manisalı gönüllü ekip 96 saat enkaz altında kalan kardeşleri kurtardı

94 views
12 Şubat 2023 - 12:32
Manisalı gönüllü ekip 96 saat enkaz altında kalan kardeşleri kurtardı
( bant 1

Depremden en fazla etkilenen Hatay ve Kahramanmaraş ile bölgedeki diğer illerde arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremin en fazla etkilediği Hatay ve Kahramanmaraş ile bölgedeki illerde enkaz altında kalanları kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Depremden en fazla etkilenen Hatay, Kahramanmaraş, Gaziantep, Malatya, Şanlıurfa, Adıyaman, Osmaniye, Diyarbakır, Kilis ve Adana’da yıkılan binaların enkazında arama kurtarma çalışmaları yapılırken, saatler sonra enkazdan sağ kurtarılanların haberleriyle umutlu bekleyiş sürüyor.

Çok sayıda kamu çalışanı, sivil toplum kuruluşu görevlisi ve gönüllü de yardım çalışmalarına destek verdiği kurtarma çalışmalarına Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkan Yardımcısı Gökhan Erdilek, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Güvenlik Personelleri Ali Karakullukçu, Emrah Kır, Serdar Taşatan ve Haktan Esin gönüllü olarak destek verdi.

Yapılan kurtarma çalışmalarında özveriyle çalışan Manisalı gönüllüler, Adıyaman İl merkezindeki Yeni Mahalle Aşiyan Sitesinde 96 saat göçük altında kalan Elif ve Kadir kardeşleri 5 Saatlik çalışma sonucu göçük altından çıkarmayı başardılar.

Depremin üzerinden geçen 7 güne rağmen umut vaat eden ve kurtarılan canların haberleri gelmeye devam ediyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ