Kula Gazetesi

Selamet Derneği Depremzedeler İçin Yardım Başlattı 

161 views
11 Şubat 2023 - 18:58
Selamet Derneği Depremzedeler İçin Yardım Başlattı 
( bant 1

Selamet Derneği Depremzedeler İçin Yardım Başlattı

 

Selamet Derneği Kula şubesi deprem bölgesine yardım seferberliği başlattı. Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremden etkilenen 10 il için tüm Türkiye’de yardımlar toplanmaya başlandı.

 

Türkiye ve yurt dışında faaliyet gösteren Selamet Derneği yardım kampanyası başlatarak depremzedelerin yarasını sarmak için çalışmaya başladı.

 

Selamet derneği Kula Şubesi Celal Gurur yaptığı açıklamada: Ülkemizi derinden yaralayan bu günlerde ülke olarak yardıma ihtiyacı olan kardeşlerimizin yaralarını sarmak için yardım kampanyası düzenledik. Bizler birlikte yardımlarınızı lezzet sarayı lokantası karşısında bulunan depomuza ve bereket çiğ köfte ye beklıyoruz. Allah yaptığımız ve yapacak olduğumuz yardımlarımızı kabul etsin. Yaralı vatandaşlarımıza şifa hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

 

Yardım toplama adresleri:

-Orhan acar mevkii lezzet sarayı karşısı.

 

-Bereket Çiğköfte

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

KULA GAZETESİ